Marek Ztracený

Úvod

Marek patří už nějakou dobu mezi mé nejoblíbenější interprety. A vlastně celkem úplně náhodou, ale k tomu se dostanu později. Marek si získal moji oblibu především díky svým chytlavým písničkám, ve kterých je velké množství pravdivých textů, ale i díky své osobnosti jako takové.

Jak jsem již zmínila, mezi mé oblíbené interprety se zařadil celkem náhodou. Bylo to v červenci 2017 na Vysočina festu. S kamarádkama jsme hledaly v Line-upu, kdo zrovna hraje na jakém pódiu, když jsme narazily na jméno Marek Ztracený. Moje první otázka byla, co si pod tím jménem mám představit, holky na mě jen vyhrkly "No přece takový to ztrááácíš se z mojí paměti" a už jsme stály u pódia. Opravdu jedinou písničku, kterou jsem znala, bylo Ztrácíš. I přes to, že jsem Marka v tu dobu skoro vůbec neznala, jsem si koncert moc užila. A tím to vlastně celé začalo.

Od té doby jsem navštívila několik dalších koncertů a doufám, že nebyly poslední. V létě plánuji další koncerty, tak jen doufám, že to vyjde.


Vítám Vás na mých stránkách, doufám, že se Vám můj web bude příjemně prohlížet a pročítat a třeba se i něčemu novému přiučíte.


Obsah mého webu

Základní informace
Fotogalerie
Zajímavé odkazy a zdroje

Tento web vznikl za účelem vzdělávání v rámci hodin informatiky.
Karolína Nováková