zpět na úvodní stránku

O mně a tanci

Má první zkušenost s tancem byla hned v první třídě, když jsem navštěvovala kroužek s důmyslným názvem "Tancování" v rámci školní družiny. Bohužel jsem zde vydržela jen jeden školní rok.

Když mi bylo 11, začala jsem se sestrou docházet na hodiny zumby pravidelně jednou týdně. To nám ale nestačilo, a tak jsme později přidaly jěště hodiny fitness dance a společenských tanců.

O dva roky později už nebyly všechny tyto lekce dostupné, takže jsem vyhledala alternativu. Přihlásila jsem se do taneční školy manželů Fenčákových a docházela jsem jednou týdně na hodinu, kde jsme trénovaly všechny taneční styly, které mi byly blízké. Doposud to byla pouze rekreační aktivita a neúčastnily jsme se žádných soutěží.

Další rok přišla nová paní trenérka a začala s námi nacvičovat závodní choreografie. Od té doby jezdíme každý roka na řadu soutěží (většinou pouze v rámci kraje Vysočina) a získaly jsme i několik prvních míst.

Od září 2019 jsme s paní trenérkou opustily TŠ manželů Fenčákových a přestěhovaly se do Tanečního studia Natálie Buriánové.

obrázek tanečnic

Rok Skupina/lekce
2009 "Tancování" ve školní družině
2014 Zumba
2015-2017 Zumba
Fitness dance
Společenské tance
2017-2019 TŠ manželů Fenčákových
2019-? TS Natálie Buriánové